середа, 28 березня 2012 р.

Про призов громадян на строкову військову службу


Інформація
військового комісара Олександрійського ОМВК "Про призов громадян на строкову військову службу восени 2010 року".
Відповідно до ст. 15 Закону України "Про військовий обов'язок військову службу", Указу Президента України 29 жовтня 2009 року № 879/2009 "Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2010 році " Олександрійський ОМВК у жовтні - листопаді 2010 року проводить призов на строкову військову службу громадян України чоловічої статті, до дня відправки у військові частини досягли 18 річного віку не мають права на відстрочку та громадян старшого призовного віку, що втратили право на відстрочку призову на строкову військову службу.
О.А. Репенько, військовий комісар Олександрійського ОМВК підполковник



НАКАЗ
ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРА ОЛЕКСАНДРІЙСЬКОГО ОБ'ЄДНАНОГО МІСЬКОГО ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРІАТУ
20.09.2010 р. м. Олександрія № 175
"Про призов громадян на строкову військову службу восени 2010 року"
1. На підставі Закону України "Про військовий обов'язок військову службу" та Указу Президента України 29 жовтня 2009 року № 879/2009 "Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2010 році" в жовтні-листопаді 2010 року проводиться призов громадян на строкову військову службу.
2. Явці на призовні дільниці міста Олександрії, Олександрійського та Петрівського районів для призову на строкову військову службу підлягають громадяни 1992 року народження, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, народилися у 1985 - 1991 рр. у яких закінчилась відстрочка призову, або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.
3. громадяни, підлягають призову на строкову військову службу проживають в Олександрія зобов'язані прибути на призовну дільницю за адресою: м. Олександрія вул.Червоного Козацтва, 86, проживають в Олександрійському районі зобов'язані прибути на призовну дільницю за адресою: м. Олександрія вул. К.Цеткін, 14, проживають в Петрівському районі зобов'язані прибути на призовну дільницю за адресою: смт. Петрове вул. Жовтнева, 7 у встановлений час з документами, що зазначені в повістках Громадяни, не отримали особистих повісток, зобов'язані прибути до Олександрійського об'єднаного міського військового комісаріату, до 1 жовтня 2010 року, маючи при собі документи, посвідчують особу, за адресою: м. Олександрія, вул. Шевченка,85.
4. особи призовного віку, підлягають призову на строкову військову служб) тимчасово перебувають на території міста Олександрії, Олександрійського та Петрівськогс районів, зобов'язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з'явитися ) військовий комісаріат, за місцем проживання, для проходження призовної 5. На підставі Закону України "Про військовий обов'язок військову службу керівники підприємств, установ, організацій, в тому числі навчальних закладів, незалежно и підпорядкування форми власності, зобов'язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття на призовну дільницю.
6. Громадяни, ухиляються призову не з'являються за повістками д( військового комісаріату, несуть відповідальність згідно чинного законодавства.
7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на головного спеціаліст; Олександрійського ОМВК державного службовця Бурлаку І.А.
8. Приказ довести до особового складу в частині, що його стосується.

Немає коментарів:

Дописати коментар