вівторок, 27 березня 2012 р.

Слова щирої вдячності

Хочу звернутися до Вас зі словами щирої вдячності за  з честю пройдений Вами політичний екзамен в день проведення 31 жовтня голосування на виборах до місцевих рад, сільських, селищних та міських голів. Хочу звернутися з  трьох позицій: як голова райдержадміністрації і голова районної організації  Партії регіонів.
Усього півроку, як я очолюю доволі відповідальну ділянку районної влади. Зізнаюся, нелегко бути на цій посаді,  але можу зізнатися і в тому, що сьогодні, як і перед виборами, мені ні разу не було соромно дивитися Вам в очі, бо я весь час щиро прагнув і прагну пліч – о – пліч працювати поряд з Вами, підтверджувати це прагнення конкретними прикладами своєї участі у створенні належних умов життя і праці сільських трудівників. Я бачу Ваше розуміння мого прагнення, моїх починань і Вашу у цьому підтримку.
А тому і під час підготовки до виборів, і під час виборів я був спокійний за ситуацію, яка склалася в районі. Радий, що не помилився, вірячи у Вашу мудрість, у Ваш досвід, у Вашу підтримку і Ваше передчуття майбутнього та взаєморозуміння. Разом зі своєю командою я закликав Вас лише  до одного: прийти у цей день на вибори і віддати свій голос за людину, яку Ви добре знаєте за її справами і якій довіряєте. Віддати свій голос, щоб наш край одержав могутній поштовх для свого економічного і соціального розвитку, для майбутнього наших дітей. Ви відгукнулися на мій заклик і 57 відсотків виборців Олександрійщини у день виборів прийшли до виборчих урн, щоб підтримати у складі нового депутатського корпусу кращих своїх представників. Повірте, це приклад для всієї Кіровоградщини і я горджуся Вами і вдячний Вам за це. Вдячний, що ви проявили свою чітку громадську позицію, високу політичну свідомість і відповідальність за свій обов’язок, захистивши тим самим свою позицію громадянина рідної землі. Дякую, що , прийшовши на вибори, Ви тим самим засвідчили і свою довіру до влади.
Вибори у районі пройшли спокійно, демократично, прозоро і розмірено. У зв’язку з цим, як голова районної організації Партії регіонів, хочу щиро подякувати представникам всіх інших політичних партій у районі за їх продуману і плідну роботу у створенні добре підготовленого складу районної територіальної виборчої комісії і дільничних комісій, які були не лише оперативно сформовані, не лише чітко організували свою роботу, а й надійно захистили волевиявлення  виборців. У цьому випадку районні організації всіх  партій проявили витримку, толерантність, професіоналізм. Дякую їм за свідому позицію, яка була зрозуміла людям, яка не допустила розколу і дала можливість всім комісіям працювати прозоро, злагоджено, результативно, а вся обстановка в районі була спокійною, довірливою, без жодного непередбачуваного випадку.
 І. по-третє, хочу подякувати нашим громадянам за їх високу оцінку праці районної організації Партії регіонів. Вибори показали високу довіру виборців до влади у районі, яку в переважній більшості очолюють регіонали, впроваджуючи у життя основні положення програм «Центральний регіон – 2015» і «Будуймо Олександрійщину разом». Якраз тут виборці найбільше і повірили владі і проявили надійну підтримку виконання цих програм. Це гарна оцінка нашої роботи, яка говорить про те, що ми на вірному шляху. А тому і далі обов’язково будемо рухатися у цьому напрямку. Хочу подякувати і виборцям Нової Праги, які підтримали мою кандидатуру у депутати районної ради. У свою чергу завіряю, що та динаміка робіт, яка розпочата у Новій Празі по газифікації і покращенню соціальної сфери селища, буде продовжена і надалі.
Вибори показали, що мої краяни повірили нашій владі, нашій команді, яка перемогла на всіх рівнях. Це говорить про ті високі сподівання, які Ви покладаєте на нас у майбутньому. Ця довіра є для нас не лише підтвердженням,  правильності наших дій, а й опорою, підтримкою і поштовхом до того, щоб не зупинятися на досягнутому, а рухатися вперед. Спасибі Вам за це. Обіцяю, що всі Ваші сподівання ми виправдаємо і поставлені завдання обов’язково виконаємо, адже всі ми разом з Вами на правильному шляху у  відродженні рідного краю.
С. Кузьменко, голова Олександрійської райдержадміністрації, голова районної організації Партії регіонів.

Немає коментарів:

Дописати коментар