середа, 28 березня 2012 р.

Побільшало вихованців в дитсадку


Значима подія для багатьох маленьких косівчан та їх батьків відбулася наприкінці минулого тижня - у дитячому садочку було відкрито додаткову групу для дітей молодшого віку. До цього тут була лише одна група. Та для усіх бажаючих місця не вистачало. Тепер, завдяки додатковій групі, своє місце у садочку знайшли ще шістнадцять вихованців. Віднині дитсадкова родина налічуватиме 38 вихованців. Весела, гамірна родина, яка в такому ж складі завітала на свято відкриття. Дитячі усмішки, щебіт тільки додавали святковості, як і концертна програма, влаштована працівниками дитсадка та їх вихованцями. Порадіти за косівську громаду, і, зокрема, за наймолодше покоління, приїхали гості з району - голова райдержадміністрації Сергій Кузьменко, голова районної ради Михайло Бойко, заступник голови райдержадміністрації Тамара Сакара, а також прийшли керівник місцевого господарства Олександр Замковий, батьки, бабусі та дідусі. Були також і майбутні вихованці дитсадка, які поки що не розуміють, чому так радіють навколо. Вітальні слова доповнювалися подарунками. Гості з району подарували дитсадівцям електричну плиту, а товариство «Колос» - відеокамеру. 
Спільними зусиллями, говорить завідуюча дитсадка Людмила Костюк, створені належні умови для виховання підростаючого покоління. Лише останнім часом сільська рада виділила кошти на обладнання санвузла в приміщенні дошкільного закладу, господарством придбано стільці, іграшки. Фермер Ігор Лебідь придбав постільну білизну. Не обійшлося і без допомоги батьків. 
І хоч не всі вихованці знають, хто створив для них цей затишок, вони весело щебечуть в ігровій кімнаті, з апетитом смакують страви в їдальні, бачать солодкі сни в спальних кімнатах. Вони також весело спілкувалися з гостями, які завітали до них після урочистостей на ігровий майданчик. Грайливі промінчики в дитячих очах чи не найбільша нагорода дорослим за світле дитинство.
Хочеться, щоб і надалі добрі справи всіх органів влади втілювались в життя, і, відповідно, відкривались нові групи, дитсадки, там де їх немає. Адже те село, де є дитсадок, школа, має перспективу. Там все частіше народжуються дітки, які є надійними продовжувачами роду людського.
О. Сторчова.

Немає коментарів:

Дописати коментар