вівторок, 27 березня 2012 р.

Вірні помічники


Не даремно ж кажуть – разом ми – сила. Бо у цих словах закладена глибока істина, яка підтверджується всім нашим життям. Не виняток ця істина і для жителів Добронадіївської сільської ради, котрі добре усвідомлюють, що наодинці з самим собою в житті нічого не вдієш. Та ми не одинокі, а тому вдячні долі, що є у нас вірні, щирі, добропорядні помічники, допомога яких,  для всієї нашої сільської громади безцінна. І тут, в першу чергу, хочеться відзначити наших  благодійників з ХПП «Добронадіївське», колектив якого очолює чудова, віддана своїй справі людина, Віктор Живанов. Таким, як він, завжди і у всьому можна довіритися, бо вони ніколи і нікого не залишать у біді і у будь-який момент прийдуть на допомогу.
Постійно , в будь-яких справах, з чим би до нього не зверталися, безвідмовно приходить Віктор Іванович зі своїм колективом на допомогу і нашій громаді. У першу чергу, у вирішенні проблем соціальної значимості. Важко сказати, як би то самій сільській раді доводилося б вирішувати всі ці проблеми, якби не було цієї допомоги. А ось разом ми – велика сила, яка вирішує чимало добрих справ для Добронадіївської сільської громади. Наведу лише кілька прикладів суттєвого для людей значення. Ще у 2009 році сільська рада разом з підприємством вирішили допомогти нашому дитячому садку. І виділили відповідно 14,7 та 20,3 тисячі гривень на встановлення у приміщенні нових метало пластикових вікон. Добру справу зробили, чому тепер завдячують і вихованці садка, і їх батьки.  Цю справу продовжили і у цьому році. Тепер уже, прийшовши з доброї волі Віктора Івановича, на допомогу школі. Саме дякуючи його твердому і відповідальному слову, в школі теж було встановлено 5 металопластикових вікон і 2 дверей. Крім того, здійснено ремонт даху в шкільному гуртожитку. А ось у ці дні за підтримки знову ж таки підприємства біля дитсадка будується нова огорожа, в яку вкладено 18 тисяч гривень.
Таких прикладів можна наводити чимало. Як говорити і про подальші наші  сумісні кроки разом з ХПП «Добронадіївське» по вирішенню соціальних питань на селі. Приміром, плануємо в наступному році здійснити капітальний ремонт ФАПу, провести воду у дитсадок, вирішити багато інших справ. Самій сільській громаді все це було б не під силу.  Тож хочеться висловити Віктору Живанову та його колективу щиру вдячність від сільради, батьків і всіх жителів Добронадіївки за їх безцінну допомогу, яку вони нам надають. З такими помічниками і жити та працювати всім нам значно легше і впевненіше.
В.Балаєскул, Добронадіївський сільський голова

Немає коментарів:

Дописати коментар