пʼятниця, 23 березня 2012 р.

Купуй кіровоградське. Обіцяли – виконали!


Продукція кіровоградських товаровиробників нарешті отримала вільний доступ до великої мережі, що включає близько сотні торговельних точок по усій області. А жителі Кіровоградщини дістали можливість купувати товари за прийнятними цінами, не витрачаючи часу на пошуки. Минулої п'ятниці голова облдержадміністрації Сергій Ларін у рамках "Купуй кіровоградське" відкрив у фірмовому магазині "Ятрань" першу з торговельних точок, де представлена майже уся товарів місцевого виробництва.
- Нарешті, відбулося. У перші ж після вступу на посаду у мене виникла ідея просування продукції місцевих виробників гаслом "Купуй кіровоградське, цінуй кіровоградське, будь патріотом Кіровоградщини". А з моменту запуску конкретно цього проекту - спільного з торговельною маркою "Ятрань", часу пройшло зовсім небагато - два тижні. Ми обговорили ідею, через три зібралися на невелику нараду, потім ще на одну, процес пішов. Сьогодні ми відкриваємо першу торговельну точку, де продаватимуться продукти, вироблювані на Кіровоградщині, - підкреслив керівник області. - Я радий, що наш патріотичний рух "Купуй кіровоградське" реалізовується в практичній площині. Ми обіцяли, ми це виконали! Сьогодні кіровоградський виробник, не представлений в більшості супермаркетів, з якими ми постійно "боремося", може потрапити сюди – в торговельну мережу "Ятрань", що 17 магазинів 70 торговельних точок.. Двері відкриті для усіх.
З асортиментом продукції місцевих товаровиробників, представленої в магазині, керівника області ознайомив голова наглядової ради ВАТ м'ясокомбінат "Ятрань" Андрій Райкович. відмітив, що тепер кіровоградську продукцію можна досить легко пізнати, адже  упаковці на цінниках наклеєний спеціальний знак - логотип з символікою Кіровоградської області. Андрій Райкович наголосив, що якість виробів - на високому продукція хороші зовнішні характеристики, до того ж цінова політика досить прийнятна, завдяки чому кіровоградські товари конкурентоздатними з продукцією відомих національних брендів.
На ятранських полицях асортимент кіровоградських товарів досить широкий, включає круп'яні, макаронні, кондитерські, хлібобулочні вироби, молочну продукцію, м'ясний рибний асортимент, напівфабрикати, морозиво, горілчану продукцію, мінеральні води.
Як визнають самі товаровиробники, для того, щоб твій товар потрапив на полиці великого супермаркету, необхідно заплатити кругленьку суму. Отже, торговельні точки "Ятрані", куди товари потрапляють абсолютно безкоштовно, - це просто подарунок для місцевого товаровиробника.
Голова облдержадміністрації висловив вдячність усім товаровиробникам області, а також подякував Андрію Райковичу за розуміння патріотизм.
- Переконаний - ми разом зробили хорошу справу, особливо для пенсіонерів, ветеранів, студентів, молодих сімей, - підкреслив Сергій Ларін. запевнив, що це перший крок у рамках а далі створюватимуться соціальні магазини. - Жителі Кіровограда області реально відчують, що обласна влада не гаслами, а конкретними справами  виконує головне завдання Президента - повернутися обличчям до людей.

Немає коментарів:

Дописати коментар