пʼятниця, 23 березня 2012 р.


Цей рік у нашій країні оголошено Роком ветеранів. Ветеранам довгий час не приділялась належна увага з боку влади. Тому Президент і поставив перед головами облдержадміністрацій завдання забезпечити всебічну увагу ветеранам Великої Вітчизняної війни. І виконання цього завдання на особистому контролі Президента», - підкреслив Андрій Ніколаєнко. «Тому у підготовці і проведенні заходів по вшануванню пам’яті полеглих воїнів з нашого боку буде підтримка на найвищому рівні», - продовжив він.

обіцяє, що дошкільна освіта і надалі залишатиметься пріоритетним напрямком у діяльності міської влади:
Із 1 вересня діти 5-річного віку мають обов’язково відвідувати дитячі садки. За останні три роки в Полтаві відкрили 51 групу на 1,2 тис. малюків. Із 1 вересня планують поетапно відкрити ще шість груп. Але цієї кількості недостатньо. У більшості сіл області дошкільних закладів узагалі немає.
Для п’ятирічок відкриватимуть додаткові групи на базі навчально-виховних комплексів або шкіл, говорить

Тому на сьогоднішній день питання про збільшення кількості дитячих садків та створення додаткових груп залишається актуальним. Саме у зв'язку із цим до кінця поточного року заплановано створити 18 додаткових груп

Українська освіта робить ще один крок до Європи.

Обов’язкове охоплення п’ятирічних дітей дошкільним вихованням - нововведення, яке дасть змогу «підготувати дітей до шкільної освіти, краще адаптуватись до умов перебування в колективі і психологічно підготує дітей до майбутнього навчання у школах».

Та чи впораються з таким завданням Львів та область, які у останні роки декларують гостру нестачу дошкільних місць?

Аби охопити дошкільним навчанням усіх п’ятирічних діток, окрім звичних груп у дитсадках, запропонований такий варіант, як групи короткотривалого перебування дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар