пʼятниця, 23 березня 2012 р.

Повернення кубку


     18 вересня  цього року на спортивному комплексі села Головківка   в пам’ять про людину яка дуже рано пішла з життя та все ж залишила про себе пам’ять а саме віддала все своє життя розвитку фізичної культури спорту в Олександрійському районі, був проведений турнір з футболу серед юнаків  присвячений голови  районного комітету по фізичній культурі та спорту В. Вовка та в залік Спартакіади обласної організації ВФСТ «Колос» серед команд ДЮСШ гаслом  «Хто ти, майбутній Олімпієць?».                 
В змаганнях прийняло участь обласних команд  ДЮСШ «Колос» 1996-1997р.р.н. з Кіровоградської області.
             Турнір розпочався з вшанування В.І.Вовка хвилиною мовчання. 
 До учасників змагань звернувся Голова районної ВФСТ «Колос» директор ДЮСШ «Колос» Котов Ю. М. та представник обласної організації ВФСТ «Колос» Фельдман Н. В. Вони розповіли  про життєвий шлях Володимира Івановича та побажали юним футболістам чесної безкомпромісної гри спортивних перемог.
            В прийняли участь 84 спортсмена. Запекла боротьба розпочалась з перших  хвилин змагань. Юнаки показали все чому навчились на тренуваннях своїх наставників. Звісно техніки тактики ще бракує, та бажання перемоги було велике в кожної команди.  Турнір пройшов цікаво з великою напругою. Змагання проводились  в двух групах по коловій системі, а потім згідно зайнятих місць команди розіграли загальні командні місця. Ігри проходили непередбачено.
В напруженій боротьбі володарем перехідного Кубка В.І. Вовка  стала збірна команда Олександрійського району ДЮСШ «Колос». Друге трете місце посіли команди з смт. Новоархангельська  Кіровограда а на послідуючих місцях команди Новгородківки, Онуфріївки та Вільшанки.
            Команди учасники турніру були нагороджені призами, а саме перехідним  кубком  серед юнаків Володимира Івановича Вовка та грамотами.

Директор ДЮСШ «Колос»  Котов Ю. М.

Немає коментарів:

Дописати коментар