середа, 28 березня 2012 р.

конкурс на заміщення вакантних посад спеціалістів


Управління Держкомзему у Олександрійському районі оголошує конкурс на заміщення вакантних посад спеціалістів VII категорії.
Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища землевпорядна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра, стаж роботи за фахом у державній службі не менше 1 року, обов'язкове володіння державною мовою,навички роботи з комп'ютерною технікою.
Згідно з чинним порядком щодо заміщення вакантних посад державних службовців конкурсанти складають у письмовій формі іспити на знання Конституції України, законів України» Про державну службу», «Про боротьбу з корупцією», а також законодавства з урахуванням специфіки діяльності управління.
До заяви на участь у конкурсі додаються: особова картка (ф.П-2ДС), автобіографія, 2

ЄAaо 3/4, ксерокопія паспорта та документів про освіту, декларація про доходи та зобовязання фінансового характеру щодо себе та членів за 2009 за формою, затвердженою Мінфіном.
Документи приймаються протягом місяця з дня опублікування оголошення про конкурс за адресою: м. Олександрія, віл, Першотравнева, 9. Додаткові відомості про умови конкурсу можна отримати за тел.. 4-39-94, 4-19-48.

Немає коментарів:

Дописати коментар