вівторок, 27 березня 2012 р.


3 листопада 2010 року делегація Олександрійської районної державної адміністрації на чолі з її головою Сергієм Кузьменком відвідала військову частину А-1405, яка дислокується поблизу села Аджамки.
Основною метою зустрічі представників райдержадміністрації та командування частини було підписання плану шефських зв’язків, які встановлюються відповідно до Указу Президента України від 27 вересня 2010 року про питання шефства над Збройними Силами України.
Сергій Анатолійович ознайомився з умовами служби та побутом військовослужбовців. Представниками сторін були погоджені заходи, які будуть втілюватися в життя відповідно до затвердженого плану. Передбачається зокрема, що аматорські колективи району відвідають військову частину і проведуть концерти з нагоди Дня Збройних Сил України та Дня Захисника Вітчизни. Юнаки – випускники загальноосвітніх шкіл району у свою чергу у квітні місяці відвідають військову частину та ознайомляться зі службою військ, внутрішнім розпорядком, ознайомляться з стрілецькою зброєю та проведуть стрільбу з неї.
Головою ради районної організації ветеранів України Олександром Голубом було запропоновано до кожного призову до військової частини для служби направляти декілька юнаків із нашого району. Такий захід сприятиме зміцненню не тільки шефських зв’язків, а і зміцненню військової дисципліни та піднесенню престижу військової служби.
З метою підтримки зв’язків між райдержадміністрацією та військовою частиною Сергій Анатолійович Кузьменко подарував командуванню факс.

Немає коментарів:

Дописати коментар