середа, 28 березня 2012 р.

У союзі з регіонів

Відбувся перший етап партійної конференції Олександрійської районної організації Народної котра у своїх 16 первинних осередках району нараховує 542 члени. Крім делегатів конференції, на були присутні депутат обласної ради Анатолій Кузьменко та голова районної ради Михайло Бойко, котрий головував на ній. Відкрив конференцію голова районної організації Олександр Коваленко. На розгляд були внесені питання: «Про участь районної організації Народної у виборах депутатів місцевих рад та сільських, селищних голів», «Про Маніфест Народної партії», «Про прийняття передвиборної програми районної організації партії», «Про рекомендації конференції Кіровоградської обласної організації Народної щодо висунення кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів облради», «Про висування кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Олександрійської райради», «Про затвердження списку уповноважених осіб районної організації партії», «Про обрання делегатів на обласну конференцію партії».
У своєму виступі голова районної ради підкреслив, що Народна партія знаходиться в більшості Верховної Ради, а тому взяла разом з регіонів та комуністами відповідальність за проведення реформ у державі. Ось чому партійці з розумінням повинні ставитися до того, що будемо йти разом з регіонів. Виходячи з цього, реально дивлячись на ситуацію, Народна партія в районі, не Aa на перше місце у виборах, може сподіватися на підтримку 20 до 30% виборці у наступних виборах, адже в попередніх – Президентських, народники одержали 19,5% голосів виборців. Як повідомив М.Бойко, на виборах до районної ради Народної будуть висунуті в першій кандидатури всім відомих в районі людей: його, як голови районної ради, голови ФГ «Олександрівське» Миколи Муленка, начальника управління праці та соцзахисту населення Ольги Анісімової-Шило, директора ТОВ «Агродар ЛТД» Володимира Мірошниченка, начальника земельних ресурсів райдержадміністрації Віктора Кучми.
кандидатів до райради будуть запропоновані виборцям по семи мажоритарним округах. 1 жовтня за само висуванням до депутатського корпусу районної ради вони вже стають відомими своїм виборцям. Щодо першої кандидатури на депутата обласної ради, то народники своїм першим номером пропонують виборцям генерального директора ТОВ «УкрАгроКом» Анатолія Кузьменка. Конференція обрала своїх делегатів на обласну партконференцію у складі чотирьох чоловік, розглянула питання на цьому завершила перший етап роботи. Підсумовуючи зібрання, Михайло Бойко наголосив, що районна організація Народної вбочає своє першочергове призначення у тому, щоб зберегти країну убезпечити народ нових потрясінь, нестабільності та некерованості. Тільки разом з людьми можна навести лад у нашому суспільстві.
В.Юрченко. 

Немає коментарів:

Дописати коментар