пʼятниця, 23 березня 2012 р.

Курс на результат


Втретє за останні чотири місяці минулого тижня в четвер з робочою поїздкою в нашому районі побував народний депутат України від Партії регіонів Володимир Зубанов. Того дня разом зі своїм помічником Володимиром Литовченком та головою райдержадміністрації Сергієм Кузьменком в районному будинку культури він провів робочу зустріч з партійним активом Олександрійщини по завданнях, які стоять перед активом в період підготовки до виборів у місцеві органи влади та баченнях державних органів влади на майбутнє.
У своєму виступі В. Зубанов відмітив, що ситуація в державі не проста. Україна по всіх майже напрямах свого розвитку в Європі займає останні місця. Надалі ж легше не буде в жодній державі світу. Нас теж очікують складні часи, а тому до вирішення всіх проблем ми повинні підходити прогнозовано. Виходячи з цього, Партія регіонів налаштована на співпрацю зі всіма силами, які прагнуть вирішувати серйозні проблеми. Для цього останнім часом удосконалювалася і законодавча база, про що свідчать прийняті зміни до Закону про вибори, за яким 50% депутатських місць в місцевих органах влади залишаються за мажоритарними кандидатами. Суспільству запропонована змішана система виборів. В Олександрійській райраді тепер буде 52 депутата. Ця система працюватиме більш ефективно і Партія регіонів в цьому, як ніхто, зацікавлена, бо вона сьогодні при владі і вже сформувала свою вертикаль влади і несе на собі основне навантаження за стан справ в державі.
Доповідач також відзначив, що скоро буде прийнято рішення по податковому кодексу, за яким місцеві органи влади і депутати, що будуть обрані 31 жовтня, матимуть значно більше можливостей. В цьому році за цим кодексом будуть сформовані і бюджети. Партія пройшла тест через різні випробування і залишилася вірною собі. Вона була завжди налаштована на захист інтересів України, нікому не здавала своїх інтересів, дотримувалася свого слова. Вона міцна, має серйозний авторитет і визнання. Ось чому, на думку В. Зубанова, саме Партія регіонів має все для того, щоб перемогти на виборах 31 жовтня і робить все для цього. Великий кредит довіри до неї і до уряду України і в Олександрійському районі, а тому має всі можливості і тут показати на виборах добрий результат.
Підсумовуючи робочу зустріч, голова райдержадміністрації С. Кузьменко наголосив на тому, що влада в районі займається виключно людськими проблемами, господарськими питаннями: будівництвом газопроводів, ремонтом доріг, відкриттям дитсадків, покращенням стану освітянської галузі, медицини. А тому на виборах, які у нас відбудуться обов’язково, виборці по справжньому оцінять, які сили в державі займаються політиканством, а які дійсно і результативно опікуються проблемами людей. І в цьому плані в районної влади ніяких сумнівів немає в їх підтримці своїх дій.
В. Юрченко.

Немає коментарів:

Дописати коментар