пʼятниця, 23 березня 2012 р.


Вибори призначені на 31 жовтня 2010 року.  Саме цього дня виборці матимуть змогу здійснити своє волевиявлення та обрати  депутатів обласних,  сільських , селищних рад та сільських, селищних голів 
Виборча кампанія стартувала 11 вересня  проходить за новим Законом України ”Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної  Республіки Крим, місцевих рад та сільських,  селищних, міських голів Відповідно до нього у місцевих виборах можуть брати участь зокрема осередки були зареєстровані менше, за до виборів. Крім того, у територіальних виборчих комісіях можуть бути представлені не парламентськими. Також звертаємо увагу,  що відповідно до змін у Законі, право голосу на місцевих виборах   мають громадяни  України,  належать до територіальних громад, місце  проживання  яких  зареєстровано   в  межах відповідної адміністративно-територіальної одиниці та яким на день виборів виповнилося вісімнадцять  років. У відповідності до Закону заяви виборців, подані як за два до виборів, залишаться без розгляду. Таким чином, потрібно заздалегідь звернутися до виборчої дільниці чи ведення Державного реєстру виборців для уточнення та Aaірки своїх персональних даних. В першу чергу, до Державного реєстру виборців просимо звертатися громадян, голосуватимуть вперше та громадяни, за заявою змінювали виборчу адресу. Крім того, перевірити свої дані у списках виборців можуть особи, які, в силу різних обставин, не були присутні у списку виборців на виборах Президента України, але мають бажання проголосувати на чергових місцевих виборах цього року. Виборцям, ставали на консульський облік у відомчих установах МЗС, проходили строкову військову службу та звільнились з лав Збройних Сил, а також тим, хто звільнився з установ виконання покарань після президентських виборів, також бажано перевірити на достовірність свої персональні дані у виборців.
У разі особистого звернення при собі необхідно мати паспорт громадянина України.
Контактний телефон : 4-09-13. Місцезнаходження відділу: м. Олександрія, вул. Шевченка, 132, приміщення райдержадміністрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар