пʼятниця, 23 березня 2012 р.

Інвалідність – не вирок


Особи з інвалідністю потребують суспільства активної соціальної допомоги соціального захисту. Інвалідність – це не вирок, а лише те, що людина обмеження, але вона бажає працювати це робити. Олександрійським міськрайонним центром зайнятості постійно для осіб з обмеженою працездатністю проводиться цілеспрямована робота стосовно сприяння працевлаштуванню та інформування щодо чинного законодавства. Щорічно проводить ярмарок вакансій для громадян з обмеженою працездатністю. цього року на зустріч з категорією людей прийшли представники двох підприємств ТОВ «Олександрійська зернова компанія» та ПП «КСіМ», аби запропонувати кілька робочих місць.
Ярмарок вакансій відкрила директор центру зайнятості AaІрина Мукієнко, яка розповіла про послуги служби зайнятості для громадян з обмеженою працездатністю, а продовжили  розмову та знайомство з присутніми роботодавцями та іншими гостями Наталія Дейнега та Олена Дмитрієнко.
час ярмарку працювали консультпункти міського управління праці та соціального захисту населення, організації Товариства Червоного Хреста та бібліотеки ім.. Пушкіна, кожен з представників яких запропонував послуги для осіб з обмеженими фізичними можливостями. бажаючі могли проконсультуватися у юриста центру стосовно питань, що цікавлять.
Учасники ярмарку вакансій, а саме безробітні інваліди, отримали багато корисної щодо можливого працевлаштування, про вимоги чинного законодавства, права та обов’язки тощо.

Немає коментарів:

Дописати коментар