середа, 28 березня 2012 р.

Осінь прийде до всіх...


Людська осінь, як природа, буває різною. В одних вона палахкотить розмаїттям барв, у інших - тихим бабиним літом, у третіх - суцільним присмерком, а то й нудьгою. Але перш коса зовсім іншими стануть очі, у кожного ще будуть весна, літо. «Осінь, як у природі - прийде до всіх...» - таким заголовком пройшла зустріч учнів Щасливської школи з ветеранами села, присвячена дню людей похилого віку. В теплій невимушеній обстановці в святково прикрашеному рушниками, квітами залі присутніх на святі ветеранів села вітав голова районної ради М.С.Бойко, голова ради ветеранів І.П.Погорілий. словами подяки до ветеранів звернулись сільський голова Т.М.Кіцелюк, представник ТОВ «УкрАгроКом» Г.Ю. Васильчук, директор школи С.В.Михайлова. Дарували присутнім зачепили душу кожного та викликали сльози, вчителі Л.М.Остапюк, В.М.Столяр, Є.С.Погоріла, А.В.Мельніченко, учасники вокальної групи Л.Сосновська та М.Шакірова.
AaГарно читали учні Капелюха Аня, Каратніченко Яна, Погрібна Ліда, Кубіцька Таня, Базилевський Андрій. Щиро аплодували глядачі юним танцюристам - учням початкових класів, яких підготувала А.В.Мельніченко. А який запальний український танок виконали п’ятикласники! На закінчення свята присутні були запрошені до солодкого столу, який організували сільська рада, ТОВ «УкрАгроКом», та колектив школи. Гості також оглянули виставку учнівських робіт «Щедра осінь прийшла до двору».
Ветерани села щиро вдячні за організацію чудового свята дирекції школи, педагогічному та учнівському колективу, раді ветеранів села, сільському голові Т.М.Кіцелюк за родинну зустріч, за теплі слова, звучали на адресу, за можливість поспілкуватися, за чудовий відпочинок.
Після завершення свята ще довго не змовкала пісня у виконанні ветеранів було вирішено створити ансамбль «Надвечір'я», адже неважливо, скільки років, головне, щоб людина була душею молода, а гарна пісня - в цьому допомога.
Л.Сосновська

Немає коментарів:

Дописати коментар