пʼятниця, 23 березня 2012 р.

виступи спортсменів


На святкування Дня фізичної культури та спорту проходила відкрита першість ДЮСШ «Коло» з футболу серед юнаків 1995-96 р.н, 1997-98 р.н. та 1998-2000 р.н.
Змагання розпочалися з привітання дирекції та побажання цікавих змагань перемог, а ще міцного здоров’я. Після привітань розпочалися справжні бої, тобто показові виступи команди з пейнтболу. 
Цього дня на спортивному комплексі  с. Головківка відбулися зональні змагання з футболу гаслом «Даруймо радість дітям» командами Олександрійської районної дитячої спортивної школи «Колос» та юними футболістами Роздільнянської спортивної школи Одеської області. Перемога Олександрійської ДЮСШ дала право на участь у фінальних іграх фестивалю  гаслом «Даруймо радість дітям». AaГра закінчилась з рахунком 2:0 на користь ДЮСШ «Колос».
А дякувати за такий рахунок ми повинні Савенку Дмитру, який забив гол у першому таймі гри, майстерно обійшовши супротивників, та Кондратьєву Владиславу - забив вирішальний й останній гол у цьому напруженому поєдинку. 
Ця перемога дала змогу команді футболістів нашого, Олександрійського району потрапити в фінальні змагання, пройдуть з 30 вересня по 4 жовтня в м. Переяслав-Хмельницький. Бажаємо успіху нашим футболістам. Дирекція ДЮСШ «Колос» та спортсмени висловлюють подяку керівництву ТОВ «УкрАгроКом» за надану допомогу в проведенні змагань.
Ю. Котов.

Немає коментарів:

Дописати коментар