середа, 28 березня 2012 р.

33-ю конференція


На свою 33-ю конференцію, що відбулася 27 вересня в районному будинку культури, районної організації регіонів прибули 36 делегатів з обраних на 44 чоловік, що представляли 441 член з 26 організацій осередків. Тут були депутати місцевих рад, керівники підприємств, установ, організацій, підприємці. На черзі дня конференції стояли питання: «Про висунення кандидатів в депутати обласної ради регіонів», «Про висунення кандидатів в депутати районної ради регіонів», «Про висунення кандидатів в депутати сільських, селищних рад регіонів», «Про підтримку кандидатів на голів сільських селищних рад регіонів», «Про обрання делегатів на обласну партійну конференцію».
Виступаючи перед делегатами, голова районної організації регіоналів Сергій Кузьменко наголосив на тому, що висунення кандидатів до рад в наступних виборах – це ознака того, що партійцям треба зберегти позиції, яких вони вже досягли в роботі. Тому треба підтримати тих кандидатів, вже багато років служать зробити ще більш потужною. А цього можна досягти при умові залучення до справи людей активних досвідчених у всіх сферах суспільного життя. Потрібно не зупинятися на досягнутому, а рухатися вперед. Це можуть зробити лише хто може повести за собою інших, хто користується довірою може доказати, що Партія регіонів – це партія влади, яка взяла на себе повну відповідальність за стан справ у державі ситуацію на краще. Тому вибори до рад не що інше, як підтвердження того, що  партія влади, яка ставить перед собою мету – досягти потужного представництва у всіх органах влади. С. Кузьменко проінформував, що районної організації регіонали кандидатами в депутати обласної ради пропонують головного лікаря Новопразької районної Дмитра Мошина головного лікаря центральної районної Валентину Гарагулю. кандидатури конференція одностайно підтримала.
Говорячи про кандидатури в депутати райради, ЄAaч зазначив, що в цей список партія закладає той список, який максимально потужним. Чому? Та тому, що в нього залучаються люди, переймаються дуже широким колом й інтересами та проблемами життя району. час голосування за кандидатів в депутати райради парторганізація ставить перед собою високі завдання отримати не менше 50% голосів виборців. За списками кандидатів в депутати райради делегати конференції підтримали 26 своїх представників. В першій значаться голова  райдержадміністрації Сергій Кузьменко, голова СВК ім.. Фрунзе Михайло Гончаренко, директор Недогарської школи Валентина Калашнік, завідуючий відділенням ЦРЛ Павло Куниця, директор Користівського НВК Віктор Правий.
далі за списками добре в районі, так би мовити, ресурсні люди, за якими стоять чимало зроблених ними добрих гарних справ, вчинків. Це освітяни, керівники потужних колективів  сільгоспвиробників, установ організацій. Крім того, парторганізації до райради будуть балотуватися ще 10 кандидатів по мажоритарних  округах.
Стосовно другого етапу проведення конференції по висуненню кандидатів в депутати сільських, селищних рад, то С.Кузьменко доповів, що списки формувалися місцевими осередками регіонів конференція буде пропонувати всіх підтримати. А це 328 чоловік. На висунення кандидатів на посаду сільських, селищних голів за законом не мають монопольного права. Однак регіонали допускають, що них в районі буде 5 до 10 чоловік треба буде визначатися на тих кандидатурах, яких необхідно підтримати в ході самовисунення на посади.
Конференція обрала делегацію в складі трьох чоловік на обласну партконференцію на цьому завершила перший етап роботи.
В.Юрченко.

Немає коментарів:

Дописати коментар