середа, 28 березня 2012 р.

Ювілей села


Затишне село Березівка нещодавно відзначило ювілейну дату - 230-річчя. До її відзначення  неабияк дбайливо готувалися не тільки жителі села, а й сільська рада на чолі з головою Тетяною Дубенко, яка привітала жителів села з річницею і нагородила березівчан цінними подарунками та грамотами. Від райдержадміністрації щирі вітання на адресу сільчан прозвучали від першого заступника голови Віталія Згами, який подарував Березівському СБК акустичну систему і DVD - караоке. Голова районної організації «Батьківщина» Євгенія Ніколаєва вручила мікрофони.
А яке то свято без пісні. Її подарував аматорський колектив «Березівчанка» та сусіди -  аматори Цукрозаводського БК. Дійство переросло мало не в театралізоване свято за участю ДНЗ «Світлячок» - діти виконали пісню, влаштували показ мод, а також виставку своїх робіт з пластиліну та композицію з свіжих овочів та фруктів. Виставку виробів з бісеру представили учні місцевої школи, а її директор Ніна Павленко порадувала своїм співом.
Короткі історичні відомості про історію села розповіла бібліотекар А. Зіненко, яка підготувала буклет з історією села і фотовиставку «Моє село в минулому». Всі слова привітання тісно перепліталися з яскравими художніми номерами талановитої молоді села. Свято продовжила конкурсно-розважальна програма зі спортивними змаганнями. Всі переможці отримали подарунки,  спонсором яких була Валентина Портна з с. Протопопівки. Наприкінці свята всіх пригостили стравами української кухні.
Спонсором свята був директор ТОВ «Агродар ЛТД» Володимир Мірошниченко, за що йому щиро дякує директор СБК Д. Ратушняк і бажає йому міцного здоров’я та довгих років життя.
А. Зіненко, бібліотекар Березівської бібліотеки-філії.

Немає коментарів:

Дописати коментар