пʼятниця, 23 березня 2012 р.

Вдячний лист


Правду кажуть у народі: «Світ не без добрих людей», в цьому Щороку пересвідчуємось ми, учні та працівники Шарівської ЗШ ступенів, коли звертаємось по допомогу до керівництва ВАТ «Шарівське» на чолі з виконавчим директором Віктором Івановичем Кузьменком. Цього року саме з їхньою безпосередньою допомогою до нового навчального року було відремонтовано приміщення шкільної їдальні, пофарбований спортзал, а також подаровані карнизи на коридори та тюлі на другий поверх. Але це ще не все: щорічно учні забезпечуються транспортом для підвозу до школи та безкоштовним гарячим харчуванням.
Не залишаються проблеми школи поза увагою інших небайдужих жителів села. Так місцевий підприємець, колишній випускник школи, де навчається сьогодні його дитина, Сергій В’ячеславович Іщенко відгукнувся на прохання про допомогу придбав для шкільної холодильник.
педпрацівників, учнів та батьківського комітету Шарівської ЗШ ступенів прийміть наші найщиріші слова вдячності та глибокої шани, дорогі наші меценати, за Ваше небайдуже ставлення до проблем сільської школи, за таку необхідну всім нам підтримку та реальну допомогу, за Вашу людяність турботу, за розуміння та у такий нелегкий для всіх час.
Тож нехай Вам завжди щастить у Ваших справах та нових починаннях, хай буде мир злагода у Ваших родинах, а зерно доброти проросте густим колоссям у душах молодого покоління.
Щиро вдячні працівники, учні та батьки Шарівської ЗШ - ступенів

Немає коментарів:

Дописати коментар