пʼятниця, 23 березня 2012 р.

Юрій Гугленко: «Працюватимемо задля добробуту земляків»


СИЛЬНА УКРАЇНА – СИЛЬНА ОЛЕКСАНДРІЙЩИНА

Політична сила Сергія рішуче налаштована на реформи та пошук нових методів управління й залучає з метою до своїх  лав молодих амбіційних та визнаних професіоналів у найрізноманітніших галузях. Не виключенням й Олександрійський район – «Сильну Україну» представляють тут люди, не тільки чітко розуміють потребу в економічних та управлінських перетворенням. Сильні українці Олександрійщини вже довели власну спроможність у вирішенні проблем району. Про мету та людей, що втілюватимуть на місцевому – наша розмова з головою Бюро Олександрійської районної організації політичної «Сильна Україна» Гугленком.
Юрію Олександровичу, чому ви вважаєте, що саме «Сильна Україна» потрібна зараз Справа в тім, що наша країна після майже двадцяти років постійного політичного пошуку потребує реформ та нових методів управління державою. Адже, як показав час, старі методи управління не дали потрібного результату. Створення необхідних умов для економічного росту; перезавантаження стосунків державою громадянином; модернізація промисловості формування незалежної прагматичної  політики – ось запорука того, що Україна, нарешті, стане по-справжньому незалежною та сильною. Й не тільки країна в цілому, а й кожен регіон, кожна територія…
У кожної політичної сили, як відомо, певна мета. Якою ви бачите мету “Сильної України”? 
Мета роботи нашої - це за допомогою реформ досягти порядку, за яким керівники держави на всіх рівнях відповідатимуть за свої перед народом, а народ - сумлінно виконуватиме свої обов’язки перед  державою. Коли два елементи – ефективна та модернізована робота державного апарату на всіх рівнях  та свідомо сумлінне ставлення народу до своїх обов’язків - об’єднаються в єдине ціле, коли реформи, ми рішуче налаштовані втілити в життя, будуть успішно проведені, тоді наша країна зможе досягти значних  результатів в економічному, духовному та соціальному розвитку.
завдання стоятимуть перед “Сильною Україною” на району? Що плануєте зробити для людей?
- У “Сильної України” на Олександрійщині цілком конкретні завдання. Зокрема, з нагальних проблем району його газифікація. Адже ЄAaним з найбільших по площі районів країни, у той же час ступінь газифікації в нас складає лише 30 відсотків. Цю проблему необхідно вирішувати – задля збільшення можливостей підприємств району й, звичайно,  тепла та гарячої води у домівках жителів. 

Ще одне питання, яке потребує цілком конкретних справ – забезпечення нормальних умов у школах та дитсадках району. Побутова техніка, комп’ютери тощо – ми плануємо приймати активну участь у вирішенні проблеми. Бо ж наша політична сила хоче працювати на майбутнє дітей Олександрійщини…
Хто з “сильноукраїнців”  виконуватиме завдання?
Я згоден лідером Тігіпком, що потрібні нові  молоді лідери та ефективні управлінці - як на загальнодержавному так на місцях. Хочу запевнити, що у районі вистачає людей, можуть ставити перед собою високі та досягати Розвиток бізнесу, створення робочих місць, забезпечення працівників належним соціальним захистом – члени нашої не перший працюють на успішних підприємствах та ефективно виконують завдання. Це, зокрема, та авторитетні в районі особистості: директор з найбільших в Кіровоградській області зерноторгівельних компаній ТОВ «Гермес-Трейдінг” Юрій Скічко; комерційний директор ТОВ «УкрАгроКом», що вже кілька років флагманом сільськогосподарських виробників в Олександрійському районі, Павло Фесюк; директор Добронадіївського елеватора - одного з найновітніших підприємств з високими стандартами  розвитку виробництва - Віктор Живанов; начальник фінансового ЗАТ «Олександрійський цукровий завод» Сергій Олійник – досвідчений керівник, професійний фінансист. Не потребує доказів репутація та якості інших активістів-сильноукраїнців району, серед яких потрібно відзначити Тамару Сакару, Сергія Завалія, Сергія Макаренка, Бойко, Ірину Карабаш.
плани «Сильної України» в Олександрійському районі щодо участі у майбутніх виборах?
“Сильна Україна” піде у владу на всіх рівнях, у тому числі й на Олександрійщині, й готова брати на себе відповідальність на найважчих ділянках. В нас достатньо кваліфікованих кадрів та ресурсів для реформ в Олександрійському районі, триматимемо курс на забезпечення економічного росту підприємств – задля  добробуту земляків.

Немає коментарів:

Дописати коментар