четвер, 19 квітня 2012 р.

Вміння господарювати


Вже чимало років система підбору керівних кадрів у ТОВ “УкрАгроКом” і всіх структурних одиниць, що об’єднуються навколо нього, діє безпомилково. Це видно, насамперед, на прикладі їх господарської діяльності, коли кожен підрозділ господарювання з року в рік досягає завидних результатів. А все тому, що трудові колективи цих підрозділів очолюються молодими, здібними і  професійно добре підготовленими керівниками. Як, наприклад, ВАТ “Олександрійський Райагрохім”, правління якого з 2006 року очолює його голова Віталій Кіяниця. Вчора, 26 березня йому виповнилося всього 35 років. З цієї нагоди всі його колеги, товариші, а разом з тим і редакція районного часопису надсилають найщиріші вітання і найкращі побажання успіхів і здоров’я на довгі роки. Попереду ще все життя і скільки очікуваних добрих справ.
Та вже і за цей час Віталій Миколайович встиг зробити немало. Свою трудову діяльність розпочинав у 1992 році робітником КСП ім. Енгельса, що в Устинівському районі. В подальшому навчався у Кіровоградському інституті сільськогосподарського машинобудування, після закінчення якого повернувся у своє господарство, де протягом кількох років обіймав цілий ряд посад, а з 2002 року зайнявся фермерською діяльністю. За весь цей час проявив себе врівноваженою, доброзичливою, компетентною людиною, дбайливим господарем, вимогливим керівником. Такі якості не могли залишатися непоміченими, тому не даремно йому довелося очолити і ВАТ “Райагрохім” на Олександрійщині. Своє вміння господарювати, незважаючи на свій молодий вік, він довів досить швидко і на нашій землі. Яскравим і переконливим прикладом цього можуть послужити результати праці трудівників села Андріївка за 2009 рік, коли попри всі складні погодні  умови, хлібороби села зібрали 2243 тонни озимої пшениці з урожайністю 36 цнт/га, намолотили 482 тонни озимого ячменю, 604 - гороху, 672 тонни ярого ячменю з урожайністю відповідно 47,3 цнт/га, 12,2 та 24 цнт/га. А ще зібрали 372 га цукрового буряка та 254 - соняшнику і 476 га кукурудзи теж із завидною для піщаних андріївських земель з урожайністю в 346, 17,9 та 47 цнт/га відповідно.
Такий успіх дає можливість “Райагрохіму” не лише надійно оплачувати працю своїх трудівників, але й вчасно розплачуватися зі своїми орендодавцями за оренду їх земельних паїв та  фінансово підтримувати чимало соціальних програм на селі. І в цьому успіху значиться помітний безпосередній внесок керівника господарства. Тож ще раз хочеться поздоровити вас з днем народження і подякувати за сумлінну і плідну працю разом з працьовитими трудівниками Андріївки.

Немає коментарів:

Дописати коментар