четвер, 19 квітня 2012 р.


В рамках підготовки до відзначення 65-ї річниці Великої Перемоги голова Олександрійської районної державної адміністрації КОНЮШЕНКО В.І. провів робочу зустріч з активом ради районної організації ветеранів України під час якої голова зазначеної організації ГОЛУБ О.М. проінформував про заходи, які виконано та планується провести до 9 травня.
Було оглянуто меморіальні дошки, які будуть встановлені та урочисто відкриті в населених пунктах району під час святкування Дня Перемоги.
Крім того, в ході пошукової роботи ветеранами встановлено прізвище бійця, раніше не внесене до списків похованих у братській могилі. Найближчим часом прізвище гвардії рядового Мандича Івана Петровича, стрілка 13-ї гвардійської дивізії, який загинув 26.11.1943 року під час боїв за звільнення села Березівки, буде викарбувано на братській могилі.
До олександрійців надійшло ряд заявок від рад ветеранів частин та з’єднань, які звільняли нашу землю, на участь у святкуванні Дня Перемоги в населених пунктах солдатами - визволителями. Їх чекають з нетерпінням, як дорогих гостей.

Немає коментарів:

Дописати коментар