четвер, 19 квітня 2012 р.

Відділ у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації


Про проведення Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця»
З метою утвердження та пропаганди здорового способу життя серед дітей і молоді, розвитку молодіжного та дитячого волонтерського руху за підтримки Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту, Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури і туризму України, Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» проводиться чергова щорічна акція допомоги новонародженим дітям з різними вадами відбудеться з 3 по 23 травня 2010 року.
Відділ у справах сім'ї, молоді та спорту Олександрійської райдержадміністрації просить підтримати проведення щорічної 5-ї ювілейної благодійної акції «Серце до серця» у лікувально-профілактичних закладах, у загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних, вищих навчальних закладах із залученням до її проведення студентської та учнівської молоді району.
На Кіровоградщині акція проходитиме у два етапи. Спочатку - з 3 по 21 травня - триватиме благодійний збір коштів у навчальних та лікувальних закладах, установах області, а 22-23 травня у Кіровограді відбудеться фінал акції. У рамках фіналу всеукраїнської благодійної акції, передбачається проведення ряду різноманітних заходів, спортивних змагань, аукціонів, концертів.
Проведення акції у навчальних закладах, на підприємствах і установах має закінчитися 21 травня 2010 року. Підрахунок благодійних коштів може здійснюватись комісіями зазначених організацій за участі представників організаційного комітету та волонтерів. У цей же день кошти мають бути перераховані на єдиний рахунок акції через відділення ВАТ "Кредобанк" або іншого банку.
Загальна сума зібраних коштів буде оприлюднена у засобах масової інформації. Контроль зібраних коштів здійснюватиметься Наглядовою Радою Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця», а також відповідними органами державної влади. Кожен бажаючий може контролювати рух коштів через Інтернет-сторінку Фонду (www.fsds.in.ua). Також на веб-сторінці буде розміщена інформація про загальну суму зібраних коштів та роз'яснення витрат на придбання медичного обладнання, адрес його встановлення.

Немає коментарів:

Дописати коментар