вівторок, 14 лютого 2012 р.

Послуги тільки розширюються

       За підсумками своєї роботи в минулому 2011 році Олесандрійський районний терцентр соціального обслуговування серед своїх колег в області зайняв друге місце. Вже сам по собі цей факт говорить про якість роботи наших працівників, якість обслуговування ними своїх підопічних і значення послуг, які їм надаються терцентром. 


    З кожним роком кількість цих послуг розширюється, що знаходить широку підтримку в людей старшого покоління. Одним із новітніх видів надання послуг для задоволення потреб ветеранів Великої Вітчизняної війни, інвалідів та одиноких громадян є автотранспортне обслуговування «соціальним таксі». Запроваджено воно було у нас якраз в минулому році. Вже у травні 2011 за сприяння голови райдержадміністрації Сергія КУЗЬМЕНКА для роботи нашої служби «соціальне таксі» було придбано новий автомобіль. Безперебійно ця служба почала працювати з липня 2011 року і до кінця року зазначеною послугою безплатно скористалися 165 осіб, з них 151 – ветеран війни, 19 інвалідів та 12 одиноких громадян. У серпні минулого року по району було проведено флюорографічне обстеження, в якому служба «соціальне таксі» теж брала активну участь у перевезенні своїх підопічних.
На території Протопопівської сільради 1 жовтня 2011 року був проведений захід, присвячений Міжнародному дню людей похилого віку. В цей день нашою службою теж було надано транспортні послуги 14 підопічним жителям Протопопівки, Діброви та Березівки. Такі ж автопослуги постійно здійснюються з населених пунктів району до медичних закладів району і області, оптики, організацій соціального спрямування, геріатричного пансіону, одиноких громадян до будинку-інтернату.
      Хочу також сказати, читачам нашої районки, що заявки до соціального таксі від наших підопічних для їх обслуговування приймаються за три дні до виїзду в межах району за призначенням, при необхідності у супроводі соціального робітника. Консультації з цього приводу завжди можна отримати за телефоном 7-17-93.
     Отож, ще раз підкреслюю, що соціальні послуги для наших людей з боку терцентру з року в рік розширюються. А відтак зростає і його авторитет та значення на обласному рівні. Свідченням цього і є завойоване нами друге місце серед колективів своїх колег на Кіровоградщині. Однак, вважаю, що це для нас не кінцева досягнута мета. Попереду нові завдання і над їх виконанням ми не зупинимося.
В.ІЛЬЮЩЕНКОВ, директор терцентру.

Немає коментарів:

Дописати коментар